Vuurwerk 2018

Tijd voor een feestje?

Met oud en nieuw is het natuurlijk legaal om vuurwerk af te steken. Een drankje erbij, gezelligheid, oliebollen of appelflappen en je bent klaar om een nachtje door te halen. Vuurwerk mag daarbij niet ontbreken. Ongeacht of jij houdt van siervuurwerk of liever wat harde knallen hoort, bij ons zit je goed. Wij bieden je een groot assortiment aan divers vuurwerk en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Ben jij alweer toe aan oud en nieuw en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het vuurwerk 2018? Twijfel dan niet om de webshop eens door te scrollen!

Assortiment vuurwerk 2018

Bij ons vind je in ieder geval een ontzettend groot aanbod. Daarbij bieden we vele verschillende merken aan, dus ook daarin heb je nog weer keus. Houd er rekening mee dat niet het hele jaar door vuurwerk verkocht mag worden. Hierdoor kunnen wij niet op ieder gewenst moment een pakket voor je klaarzetten. Je bestelling kan overigens worden afgehaald in de winkel, omdat versturen via de post niet mogelijk is met de post, in verband met gevaar.

Je kunt in elk geval bij ons terecht voor siercakes, fonteinen, vuurpijlen, combi cakes en nog veel meer. Voor ieder is er wel wat wils.
Als eerst even het knal vuurwerk, wat behoorlijk geliefd is. Met een klein budget kun je ook hier flink shoppen, want het knalvuurwerk heeft voldoende keus in de lage prijsklasse. Natuurlijk kun je ook gaan voor een groot pakket dat wat meer kost. Ten tweede is er het grondvuurwerk.
Hierbij heb je ook nog wat redelijk onschuldig vuurwerk, zoals sterretjes die je ook samen met kinderen kunt afsteken, maar zorg wel altijd dat hier een volwassene bij is. Ook hier betaal je zeker niet de hoofdprijs en kun je flink inslaan zonder je hele budget al te moeten gebruiken.

Vuurwerk 2018 merken

Bij het deel van vuurwerkmerk 'Zwarte cross' en bijvoorbeeld 'Thor'
krijg je al wat groter vuurwerk waarbij de kosten dan ook wat meer oplopen, maar voor de liefhebber is dat het dan ook zeker waard. Ook in deze categorie doen we ons best om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Het kan natuurlijk nog zo zijn dat je niet zo goed weet wat je precies leuk vindt, of een cadeau koopt voor een ander en de wensen niet helemaal helder hebt. In dat geval hebben we ook vuurwerk paketten, wat in zo'n geval ideaal is. Hierbij heb je al een pakket vanaf 9,95 euro, waarbij je goed kunt kijken wat voor vuurwerk jij leuk vindt en wat je minder vindt. Goed om te weten voor de volgende jaren dus! Natuurlijk zijn er meerdere pakketten, dus ook nog grotere pakketten die dan weer wat duurder zijn.

Tot slot zorgen wij dat jij je pakket snel hebt, maar is het niet mogelijk iedere dag te bestellen omdat vuurwerk natuurlijk alleen afgestoken mag worden met oud en nieuw. Houd er rekening mee dat vuurwerk niet op oudjaarsdag nog verkocht mag worden, dus dat je het in de dagen hiervoor nog bestelt. Dan weet je zeker dat je jouw pakket wel op tijd in huis hebt om een groot feestje te vieren wanneer het weer oud en nieuw is! Neem snel een kijkje in onze vuurwerkwinkel voor 2018 en plaats uw bestelling bij onze vuurwerk webshop voor 2018.