Gratis vuurwerk in de voorverkoop
Supersnel en veilig betalen met iDeal
vuurwerkspecialist van Brabant
Ruime openingstijden

Over Coppens

Al 50 jaar is Coppens Warenhuis in Volkel een begrip in de wijde omgeving. Het warenhuis heeft een groot gevarieerd assortiment. Met 50 jaar ervaring op zak weet Coppens aan wensen van klanten tegemoet te komen op gebied van wonen, inrichting, decoratie, speelgoed, feestartikelen ,Vuurwerk en nog veel meer! Doordat Coppens rechtstreeks inkoopt, kunnen de prijzen laag gehouden worden.
In de seizoenhal vindt u in het voorjaar en in de zomer het grootste aanbod tuinmeubelen van de regio, in de laatste maanden van het jaar 'n zeer groot assortiment vuurwerk en elk jaar begint altijd met 'n groot assortiment carnavals-kleding en aanverwante artikelen.

Coppens Warenhuis begon met een vloeroppervlak van 300 meter. "Toen nog voornamelijk in antiek en curiosa", vertelt Jan Coppens. "Al snel kwamen daar luxe huishoud artikelen bij die we zelf importeerden. Daarmee blijven de prijzen laag." Het assortiment werd groter en de winkelruimte kon daar niet bij achter blijven. De winkel is nu ruim 10.000 vierkante meter met een etage. Coppens Warenhuis is één van de weinige zelfstandige warenhuizen in Nederland. "En omdat we veel kwaliteits- en merkpartijen inkopen, zijn er doorlopend speciale aanbiedingen", aldus Jan Coppens.
 

Plezier en service

"Je moet de mensen winkelplezier bieden. Het grote voordeel is dat mensen hier van alles kunnen vinden. Zomaar lekker rondneuzen kan dus ook", vertelt John Coppens. "We bieden een groot, maar ook een breed assortiment. Er is dus veel te vinden en van elk product, vaak ook nog meerdere merken. Een ruime sortering dus, tegen een gunstige prijs: die 10 tot 15 procent lager is dan ergens anders. Service is heel belangrijk. Het zijn zaken die ons publiek van ons gewend is. Onze ruim 25 medewerkers blijven niet stil zitten. Dat is ons geheim: attent zijn en vooral service verlenen. Dat geeft trouwe klanten."

Onze winkel in Volkel

Warenhuis Coppens is te vinden aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.

Openingstijden
De winkel is open van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag is de winkel geopend van 9:00 tot 20.00 uur geopend, op zaterdag van 9:00 tot 17.00 uur. Op maandag is Coppens Warenhuis gesloten.

Mocht u vragen hebben, kunt u bellen naar (0413) 272914 of mailen [email protected].