Gratis vuurwerk in de voorverkoop
Supersnel en veilig betalen met iDeal
vuurwerkspecialist van Brabant
Ruime openingstijden

Vuurwerk kopen

Vuurwerk kopen bij Coppens Warenhuis? Dat kan!Vuurwerk kopen kan veilig en gemakkelijk online (met iDEAL). Bij ons eindigt het online vuurwerk kopen op 2e kerstdag. Hierna is het online vuurwerk kopen niet mogelijk. Het is nog wel tot 31 december mogelijk om tijdens onze vuurwerk verkoop in onze winkel vuurwerk te kopen. Wij wensen u veel succes en een veilig oud op nieuw!

Als vuurwerk specialist is vuurwerk kopen een belangrijke taak. Wij beginnen elk jaar in februari al weer na te denken over het vuurwerk van het volgende jaar. Eerst de gesprekken met de importeurs en onze wensen en veranderingen door geven.

Na de zomervakantie begint het echte vuurwerk kopen. Wij worden dan uitgenodigd op een leuke locatie en worden alle nieuwe artikelen afgeschoten. Hieruit maken wij dan een collectie en kijken wat wij voor vuurwerk kopen willen. Dit doen wij bij de grootste vier importeurs.

De volgende stap is onze collectie samen stellen. De consument kan dit vuurwerk bij ons kopen in de laatste maanden van het jaar. De collectie mag niet teveel overlappen, anders weet de consument niet meer welk vuurwerk hij kopen wil.

Begin november gaan wij de vuurwerkfolder drukklaar maken met mooie foto's zodat de consument makkelijk kan zien welk vuurwerk kopen hij zou. Daarnaast vermelden we onze vuurwerk prijzen. Toch is het vuurwerk kopen nog altijd moeilijk voor een consument. Daarom hebben wij ook een vuurwerk site met webshop. Hierin kan de consument een artikel aan klikken en zo bij een groot aantal artikelen een filmpje bekijken over hoe het artikel er uitziet wanneer het afgestoken wordt. Dit maakt de keuze voor het vuurwerk kopen wat gemakkelijker.

Verder in de maand december hebben wij ook een speciale vuurwerk showroom hierin staan alle dummy's opgesteld in ware grootte zonder kruit. Er worden ook films gedraaid waardoor het vuurwerk kopen al een feest wordt.

Verder hebben wij bijna jaarlijks een vuurwerk demo tegenover onze vuurwerkwinkel. Alle klanten die vuurwerk kopen bij coppens warenhuis worden uitgenodigd. En dan rond 19.30 beginnen wij met afsteken wij hebben dan een afsteeklijst zodat de keuze voor het vuurwerk kopen gemakkelijker wordt voor de klant. Hij ziet namelijk in werkelijkheid welk vuurwerk hij in huis haalt. in huis haalt. Na afloop van de demo geven wij de klant nog de mogelijkheid tot vuurwerk kopen in de winkel ofwel online vuurwerk bestellen in de online vuurwerkshop. De klant kan ook thuis nog online vuurwerk bestellen wanneer ze nog na moeten denken over welk vuurwerk ze willen hebben.

De laatste 3 dagen van het jaar kan het echte vuurwerk kopen beginnen. Als er een zondag tussen de laatste 3 dagen zit, dan een dag eerder. Op een zondag is het kopen van vuurwerk namelijk niet mogelijk. Tijdens de laatste 3 dagen van het jaar kunt u ook vuurwerk afhalen

Al het vuurwerk staat uitgestald in vitrines achter glas zodat je kunt vuurwerk kopen en ook direct meenemen. De vuurwerk inkoop wordt elk jaar belangrijker. Goed en goedkoop vuurwerk kopen daar ben je een heel jaar bezig.

En met oud en nieuw kun je kijken of het vuurwerk wat je gekocht hebt goed bevallen is.